Nominerade till Årets Företag i Sigtuna kommun

Alvinx grundades år 2000, som en budfirma med endast en bil. Idag erbjuder vi våra kunder en helhetlösning inom transport, hämtning, leveranser, lagerhållning och tredjepartslogistik. Alvinx är en viktig aktör inom tempererad godsdistribution i Storstockholm. Vi specialiserar oss idag på distribution av läkemedel, livsmedel och fly-catering transporter. Vår styrka är
flexibilitet, kundanpassade transportlösningar och gedigen erfarenhet av marknaden.

Även om företaget idag har vuxit till att bli ett medelstort företag, har vi fortfarande kunden i fokus och det gör att vi lyckats behålla gamla kunder samt hittar nya. Vår flexibilitet och kundanpassade lösningar är vår styrka. Vi värnar om att ge kunden bästa möjliga service. Som ett företag verksamt inom servicesektorn, strävar vi efter att alltid göra våra kunder
nöjda. Våra anställda har god erfarenhet inom transportverksamheten. Vi ser ändå fortbildning som en viktig del av vår kompetens och kvalitetssäkring.

Vårt mål är att tillhandahålla de bästa, mest kostnadseffektiva och pålitliga transportlösningar. Vår vision är att skapa ett bolag som bidrar till hållbara transportlösningar genom att ständigt minska vår miljöpåverkan.

2016 vann Alvinx Gasellföretagspriset i Sigtuna kommun, inom transportsektorn. Alvinx är en stolt sponsor av Wings HC Arlanda sedan 2014.