Vår affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda support och transportlösningar åt expresstransportföretag över hela Storstockholm. Vi har allt från budbilar till lastbilar och erbjuder dörr till dörr leveranser, distribution av paketgods samt termogods med skåpbil.

Alvinx Åkeri AB erbjuder kundspecifika logistiklösningar och i ett nära samarbete med kunden planerar vi kompletta lösningar som förutom distribution även kan omfatta lagerhållning. Vårt huvudkontor ligger på Tallbacksgatan 11 i Rosersberg men en stor del av vårt arbete är förlagd till Arlanda.

Vi har utfört distributionsuppdrag åt många ledande åkerier samt expressföretag i Storstockholm, bland annat Widrikssons Åkeri, Stockholms Åkeri, DHL och FedEx. För närvarande har vi ett pågående uppdrag åt FedEx som även är en av våra största kunder.

Våra mål

Vår målsättning är att kunna erbjuda våra kunder en servicenivå utöver det vanliga. Företagets övergripande mål är därför att överträffa kundens förväntningar varje dag och vi strävar efter att tillgodose kundens behov samt förutse deras specifika önskemål.

Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar samt en hög personlig service. Inom företaget arbetar vi ständigt på att förbättra vårt arbete för att bidra till kundens framgångar. Alla medarbetare på Alvinx arbetar utefter GDP

Kort om Alvinx Alvinx Åkeri AB grundades år 2000 som ett transportföretag inriktat på distribution och logistik. Företaget har sedan starten profilerat sig som ett nischföretag som skall kunna erbjuda sina kunder skräddarsydda transporttjänster, en nära kundkontakt och ett personligt ansvar, vilket förhoppningsvis skall bli ett mervärde för kunderna.