Är du vår nya chaufför?

Låt transportyrket bli vägen till din framgång.

Jobba hos oss

Funderar du på att bli chaufför? Skicka gärna din ansökan till oss! Vi söker främst personer med C/CE körkort som genomfört godkänd yrkesförarutbildning. Hos oss är alla olika, det spelar till exempel ingen roll hur gammal du är, vilket kön du identifierar dig som eller var du kommer ifrån.

Inom Alvinx åkeri kan du arbeta med allt från budkörning till fjärrkörning av lastbil med släp. Många medarbetare som tidigare kört bud kör idag lastbil för oss. Som chaufför hos oss har du frihet under ansvar kombinerat med goda möjligheter att utvecklas inom transportyrket.

Alvinx åkeri är en seriös arbetsgivare som följer lagar, regler och avtal. Inom vårt företag vill vi se våra medarbetare utvecklas efter sin egen förmåga. Personliga önskemål ska inom verksamhetens ramar alltid tillgodoses. Flexibiliteten gentemot våra kunder omfattar även vår personal vilket ger oss en arbetsmiljö där många anställda stannar länge.

Lediga tjänster

Lastbilschaufförer för eldrivna transporter sökes!

Transportbranschen är i förändring och Alvinx Åkeri AB har varit tidiga med att satsa på elektriska lastbilar. Tillsammans med kunder och partners har vi mer än ett års erfarenhet av att köra elektriska transporter. Åkeriet befinner sig i en tillväxtfas och behöver utöka personalstyrkan – därför söker vi dig som vill vara med på vår resa!

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare på Alvinx kommer du vara del av ett drivet team som tillsammans arbetar med utvecklingen av hållbara transporter. Du kommer att få köra transporter med en elektrisk lastbil och kunna påverka det pågående teknikskiftet baserat på dina och våra lärdomar. Som chaufför förväntas du skapa ett nära samarbete med våra kunder och partners.

Din profil

I din roll kommer du ansvara för åkeriets fordon och kundernas gods vilket kräver respekt, noggrannhet och ansvarstagande – vi har stor tillit till våra medarbetare. Som person är du samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående. Det är en fördel om du är intresserad av ny teknik samt att vara en del av elektrifieringen av transportbranschen.

Du ska inneha:

  • C-behörighet (CE är meriterande)
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • ADR-intyg
  • Digitalt förarkort
  • Truckkort
  • Behärska svenska och engelska

Vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid som C-chaufför. Vid deltid finns möjlighet att arbeta bestämda arbetspass varje vecka.

Då arbetet sker natt/dagtid önskar vi att du är relativt självgående även om arbetsledare finns tillgänglig på telefon.

Du ska kunna kommunicera på svenska eller engelska.

Kretsdistribution med lastbil och släp runt Mälardalen nattetid.

Utgångspunkt är Rosersberg.

Om anställningen:

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor:

Heltid, tillsvidare.

Adress:
Tallbacksgatan 11
16206 Rosersberg

Kontaktinformation:
Mauritz Larsson Tel.tid 1200–1800
Driftansvarig
mauritz@alvinx.se
Telefon: 0733208181

Ring vår transportexpert

0733 208 182

Lös dina transportuppdrag redan i dag. Ring oss gärna. Vi svarar ofta direkt, men om vi
skulle vara upptagna kan du lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.