Våra TJÄNSTER

Från Alvedon till isglass. Vi är experter på smarta logistiklösningar och utför alla typer av transporter och lagerhantering under vägen.

Transporter av alla slag

Varje leverans är unik. Vi har lång erfarenhet och vana av godstransporter av olika slag, allt från läkemedelstransporter, paketbud till uppdrag som kräver kyl- eller frysaggregat. Våra erfarna chaufförer kör dagligen i hela Stockholmsområdet, och alla fordon är utrustade med GPS så att du kan följa resan.

Boka en transport idag

Tunga transporter

Detta är en större godstransportslösning som smidigt tar sig fram på de flesta ställen. Vi har lastbilar utrustade med kyl- och frysaggregat generös pallplats. Vi har även lastbilar som är utrustade med bakgavellyft med hög lastkapacitet.

Lättare transporter

Vi kör inte bara stora laster utan även mindre. Våra budbilar är nätta men rymliga och perfekta för smidiga leveranser i city. Om man behöver gå upp i storlek, så använder vi oss av våra smidiga skåpbilar.

DRAGBILAR

Våra dragbilar har kopplingsordning förberett för att koppla på egen släpvagn eller trailer till ett större ekipage.

Lager med plock & pack

Vi erbjuder lagerhållning och magasinering av gods i våra rymliga lokaler. Vi förfogar över ändamålsenliga lokaler på Tallbacksgatan 11 G i Rosersberg. Här erbjuder vi även plock och pack där kundens varor levereras till oss och vi packar om varorna efter önskemål.

Våra bilar

Vi har alla fordon du behöver för att transportera ditt gods dit du vill ha det, när du vill. Vi har bilar för alla typer av gods oavsett storlek och temperaturskrav i enlighet med GDP.

Kontakta oss

Tung lastbil

Lastbilar med olika temperaturzoner och fryskorridorer. Fordonen är fortfarande FNA/FRC-klassade för en mångsidig distribution av livsmedel, styckegods eller andra industritransporter.

Pallplatser: 15, 18, 21 & 24

Lätt lastbil

Lätta lastbilar med eller utan kyl för distribution. Vi har även modeller utrustade med bakgavellyft.

Pallplatser: 6

Dragbil

Våra fristående dragbilar har kopplingsordning förberett för att koppla på egen släpvagn eller trailer till ett större ekipage.

Tung lastbil + släp

FRC/FNA klassade ekipage med upp till tre olika temperaturzoner. Det är inte ovanligt att samma bil tidigare kört antingen färska grönsaker, känslig glass eller läkemedel som kräver olika förhållanden.

Pallplatser: Upp till 51

Ring vår transportexpert

0733 208 182

Lös dina transportuppdrag redan i dag. Ring oss gärna. Vi svarar ofta direkt, men om vi
skulle vara upptagna kan du lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.