Transporter & distribution

Alvinx Åkeri AB är ett åkeri som kör godstransporter och har mångårig erfarenhet av olika typer av lastbilstransporter. Vi kör bland annat godstransporter av läkemedel och olika typer av kyltransporter. Vi arbetar med distribution i alla olika storleksklasser och kör allt från budbilar till lastbilar med och utan släp. Vårt åkeri bedriver distribution över hela Storstockholm på en daglig basis. Vi har vana chaufförer med både rutin och erfarenhet, men har också GPS installerat i alla våra bilar för att du ska kunna vara säker på att din transport kommer fram snabbt och säkert.

För mer information eller bokning, kontakta oss på 0733 20 81 82 eller info@alvinx.se

TUNGA TRANSPORTER

Med en lastkapacitet på 11 kubik respektive 14 kubik är detta en större godstransportlösning som ändå smidigt kan ta sig fram på de flesta ställen.

BUDBILAR

Våra budbilar har en lastkapacitet på 6,5 kubik, perfekta för leveranser i city.

SKÅPBILAR

Våra skåpbilar har en lastkapacitet på 11 kubik respektive 14 kubik.

Skräddarsydd transport, distribution och lagerhållning

Vi har allt från budbilar till lastbilar och specialfordon utrustade med kyl- och frysaggregat, lämpade för tempererade transporter alla tider på året. Vi hittar transportlösningar som maximerar dina distributionsbehov. Vi jobbar alltid i ett nära samarbete med våra kunder för att hitta kompletta lösningar där vi förutom godstransporter med vårt åkeri erbjuder lagerhållning samt pack och plock.

  • PERSONTRANSPORTER: Transporter av upp till sex personer vid samma tillfälle efter bokning.
  • BUDBILAR: Våra budbilar har en lastkapacitet på 6,5 kubik; perfekta för leveranser i city.
  • SKÅPBILAR: Med en lastkapacitet på 11 kubik respektive 14 kubik är detta en större godstransportlösning som ändå smidigt kan ta sig fram på de flesta ställen.
  • LASTBILAR: Vi har lastbilar som är utrustade med kyl- och frysaggregat och har en pallplats för 26 ton. Dessutom har vi även lastbilar med en kapacitet på 17 kubik vilka är utrustade med bakgavellift och har en lastkapacitet på 2 ton.

Lager med plock och pack

Alvinx Åkeri AB kan erbjuda kunder goda möjligheter för lagerhållning och magasinering av gods i våra rymliga lokaler. Vi förfogar över ändamålsenliga lokaler på Tallbacksgatan 11 G i Rosersberg. Här erbjuder vi även plock och pack där kundens varor levereras till oss och vi plockar om varorna efter kundens önskemål för att skicka ut dem till tredje part.