Transport / distribution

Alvinx Åkeri AB har en mångårig erfarenhet av distribution med olika slags bilar, allt från budbilar till lastbilar med/utan släp. Våra fordon är även utrustade med GPS för en snabbare och säkrare distribution av kundernas uppdrag. Vi bedriver distribution över hela Storstockholm dagligen.

Vi har allt från budbilar till lastbilar och specialfordon, utrustade med kyl och frysaggregat, lämpade för tempererade transporter.

PERSONTRANSPORTER

Transporter av upp till sex personer vid samma tillfälle efter bokning.

BUDBILAR

Våra budbilar har en lastkapacitet på 6,5 kubik, perfekta för leveranser i city.

SKÅPBILAR

Våra skåpbilar har en lastkapacitet på 11 kubik respektive 14 kubik.

LASTBILAR

Vi har lastbilar som är utrustade med kyl och frysaggregat samt har en pallplats för 26 ton. Vi har även lastbilar med en kapacitet på 17 kubik vilka är utrustade med bakgavel-lift samt har en lastkapacitet på 2 ton. Vi har lastbilar för alla tillfällen och för alla behov.

Lager samt pack & plock

Alvinx Åkeri AB förfogar över ändamålsenliga lokaler på Tallbacksgatan 11 A i Rosersberg. Här kan vi även erbjuda våra kunder goda möjligheter för lagerhållning samt magasinering av gods i våra rymliga lokaler.

Vi erbjuder även plock och pack var kundens varor levereras till oss var vi sedan efter kundens önskemål packar dem och skickar ut till kund.